about

Automatizálás, műszerek, gépészet. Feladatra szabva.

Azért vagyunk, hogy segítsünk céljai elérésében.

Megbízható műszaki forgalmazást, támogatást és megoldásokat nyújtó partnerei vagyunk a világ leginnovatívabb és az iparban már bizonyított technológiai vállalatainak.

Ipari automatizálási rendszerek
Folyamatműszerezés
Szelepek és szerelvények
Energiaellátás

Alapelvünk, hogy személyre(feladatra) szabott szolgáltatást nyújtsunk tanácsadói hozzáállásunk révén. Ehhez megismerjük ügyfeleink üzleti működését és igényeit és ennek megfelelő megoldásban gondolkozunk velük.

Célkitűzésünk, hogy egy rugalmas és megbízható partnert lássanak bennünk ügyfeleink, akit bármikor fel lehet keresni bármilyen kérdéssel vagy megoldandó feladattal.

Az együttműködés ereje körbeér és a végeredmény mindenkinek hasznot hoz - a Megbízóinkkal való kooperáció eredményét kiegészíti a gyártó partnereinkkel való szoros kapcsolattartás.

Így Megbízóink stabil és értékes megoldásokat, tudást, biztonságot és egy támaszt kapnak személyünkben, ahová bármikor fordulhatnak, míg mi új tapasztalatokat, véleményeket és a legértékesebbet - bizalmat tudhatunk magunkénak Partnereinkkel együtt.

Helyi csapataink mindig arra törekednek, hogy szakértőként elnyerjék az Ön bizalmát.

Vállalatunk 5 fő erénye:

1 - Biztonság - Itt minden az emberről szól. Munkatársaink, Partnereink, közösségünk és környezetünk egészsége és védelme mindennél előrébb való.

2 - Tudás - Több évtizednyi komplex műszaki tapasztalat a gépészettől a folyamatszabályzás számítógépes szintjéig, a gyógyszeripartól a petrolkémiáig.

3 - Rugalmasság - Mi biztosítjuk azt a rugalmasságot ami partnereinknek extra kényelmet és könnyebbséget jelenthet a munkája során, legyen szó soron kívüli kiszolgálásról vagy partnerünk ügymenetének segítéséről.

4 - Minőségi kiszolgálás, Megbízhatóság -Nálunk a mennyiség sosem mehet a minőség rovására, minden projektet azonos gondossággal kezelünk és szolgálunk ki, a legjobb tudásunk szerint.

5 - Szenvedély, Elhivatottság a Kiszolgálásban - Úgy működünk, hogy felülmúljuk az ügyfél ügyével való törődésben, tudásban és a kiszolgálás minőségében a versenytársainkat.